“Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ”…!!!

Ημερομηνία

ΓΗΙΝΟΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΣ “ΕΛ”ΛΑΣ  ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ   10:20′:00”

 

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ…!!!

Η ΕΝ..ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ…!!!

Η ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ…!!!

ΩΣ ΔΥΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΣΤΑ ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΑ ΝΕΡΑ ΜΑΣ… ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΥ “ΔΙΑ..ΦΑΙΝΕΤΑΙ” ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ…!!!

Η ΣΤΕΙΡΑ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΣΕ ΑΞΙΕΣ… ΑΡΧΕΣ… ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΦΩΤΕΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΣΩΣΤΡΕΦΙΑ…!!!

ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ… ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΗ…!!!

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ… ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΔΥΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ… ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΥΤΟ…ΔΥΤΕΣ ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ…!!!

ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ… ΟΛΑ ΕΞΑΡΤΙΩΝΤΑΙ “ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ”… ΚΑΙ… ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ…!!!

Η ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ… ΕΝΑ ΔΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΙΓΟΣ ΜΑΣ “ΔΙΑ..ΠΕΡΝΑ”…!!!… Η ΠΡΩΤΗ… ΜΑ… ΟΧΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΟΥΤΙΑ… ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΑ ΣΟΚ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΒΑΘΕΙΑ ΘΑ ΠΑΜΕ…

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ… Η ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΦΩΤΕΙΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ…!!!

Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ… Ο ΛΟΓΟΣ ΑΠΛΟΣ… ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ…!!!

Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΘΟΛΟ ΚΡΥΟ ΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΜΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ…!!!

Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΧΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΟΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ…!!!… Η ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΒΑΘΥΤΕΡΑ… ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΘΕΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…!!!

Η ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ… ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ…!!!

“ΕΜΕΙΣ”… ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ… ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ…!!! (ΨΥΧΗ ΠΝΕΥΜΑ ΣΩΜΑ)

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ… ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΤΕ…!!!

“ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΚΡΑΤΑΙΑΣ ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”…!!!

ΠΑΝ..(ΤΑ) ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΑ…!!!

Μοιράσου το άρθρο

Facebook
Twitter
Telegram
Email
Print
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Περισσότερα
Άρθρα