“ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΑ ΓΝΩΣΗ”…!!!

Ημερομηνία

ΓΗΙΝΟΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΣ “ΔΕΛΦΟΙ ΝΑΟΣ ΠΡΟΝΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ”   14: 14′: 00″

ΟΓΚΟΣ ΠΛΗΡΩΦΟΡΙΩΝ…!!!

ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΛΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΥΛΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ…!!!

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ “ΔΙΑ..ΚΡΙΝΕΙ”…!!!

ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΣΕ ΘΕΣΗ…;;;…!!! ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ “ΔΙΑ..ΔΙΚΑ..ΙΑΣΗΣ”…;;;…!!!

ΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΗΤΙΚΑ…!!!

ΑΚΡΙΒΕΣΤΕΡΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΝ..ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗΣ… ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ…!!!

Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ… ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ ΣΤΑ ΟΡΘΑ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ…!!!… Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟ “ΟΛΟΝ”…!!!

Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ… ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ “ΔΙΑ..ΘΕΣΗ” ΜΑΣ…!!!

“ΔΙΑ..ΘΕΣΙΜΟΙ” ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΜΕ Ή ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΑΣ… ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΜΑΣ…

Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΠΙΠΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΟ “ΔΙΑ..ΣΥΝΔΕΣΗΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΙΝΟ ΠΕΔΙΟ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗΣ…!!!

Ο ΘΕΟΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ… ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΑΣ “ΦΩΣ”… ΜΑΣ ΦΩΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΗ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ… ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ…!!!

Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΣΤΕΙΡΑ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ… ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ “Α..ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ”… ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΣΤΕΙΡΑΣ ΓΝΩΣΗΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ Ο ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΗΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΝΥΧΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΘΟΡΥΒΟΥΣ… ΦΩΝΕΣ… ΚΡΑΥΓΕΣ… ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ… ΤΟ “ΦΩΣ” ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “ΦΩΣ” ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ… ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ…!!!

ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ… ΘΩΡΑΚΙΣΤΕΙΤΕ… ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΟΠΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ… ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ “ΦΩΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ”…!!!… ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ… ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΩΒΗΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ…!!!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ… ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΣΕ ΦΩΤΕΙΝΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΜΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΣΑΣ… ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΥΦΛΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΚΠΕΜΠΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΕ Ο ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ…!!!

Η ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ…!!!

ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ…!!!

“ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΚΡΑΤΑΙΑΣ ΣΥΝ..ΟΜΟΣΠΟΝ..ΔΙΑΣ”…!!!

ΠΑΝ..(ΤΑ) ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΑ…!!!

 

Μοιράσου το άρθρο

Facebook
Twitter
Telegram
Email
Print
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Περισσότερα
Άρθρα