…”ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ”…!!!

Ημερομηνία

ΓΗΙΝΟΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΣ “ΕΛ”ΛΑΣ 12:21′:01”

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ… ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ…!!!

“ΕΜΕΙΣ” ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΠΟΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ…!!!

Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ… ΜΑΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ…!!!

Η ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ… ΑΦΟΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΗΙΝΟ ΠΕΔΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΑΕΝΑΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ…!!!

ΩΣ “ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ” ΑΝΑΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΑ ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ…!!!

ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΑΘΜΟ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ… ΜΑ…ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ…!!!… ΓΙΑ “ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ” ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥΧΡΟΜΗ ΒΕΝΤΑΛΙΑ ΓΝΩΣΗΣ ΕΝΑ ΘΕΣΠΕΣΙΟ ΜΟΤΙΒΟ ΑΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΔΕΣΙΑΣ…!!!

“ΕΜΕΙΣ” ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΩΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΠΕΤΑΜΕ ΓΙΑ “ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΙΟ ΝΕΚΤΑΡ” ΑΠΟ ΑΝΘΟ ΣΕ ΑΝΘΟ… ΑΠΟ ΠΗΓΗ ΣΕ ΠΗΓΗ… ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΟΡΕΣΤΗ ΔΙΨΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ…!!!

“Η ΚΥΨΕΛΗ ΜΑΣ… ΤΑ ΑΚΑΣΙΚΑ ΜΑΣ ΑΡΧΕΙΑ” ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥΣ… ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ…!!!

ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟΤΑΥΜΙΕΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ…!!!

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ… ΤΟ ΦΩΣ… Η ΑΛΗΘΕΙΑ… Η ΑΓΑΠΗ… Η ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΕΝΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ…!!!

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟ ΘΕΑΡΕΥΣΤΟ “Θ..ΑΙΑ..Ρ..ΕΥ..ΣΤΟ” ΕΡΓΟ ΜΑΣ…!!!

(ΘΕΑΡΕΥΣΤΟ=Θ..ΑΙΑ..Ρ..ΕΥ..ΣΤΟ ) ΘΕΙΚΗ ΑΕΝΑΗ ΡΟΗ (Ε..Υ) ΓΕΙΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ…!!!

(Ε..Υ) ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΨΥΧΗ ΠΝΕΥΜΑ ΣΩΜΑ (Ε)…!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ  ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ… “Η ΑΝΟΙΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ” ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ… ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΗ…

ΤΩΡΑ… Η ΑΝΟΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΜΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΕΛΙΞΗ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΩΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…!!!

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ… ΑΔΕΛΦΙΑ… ΩΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΣΥΝ..ΒΙΩΣΤΕ ΣΥΝ..ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ “ΕΥΗ..ΜΕΡΙΜΝΕΙΣΤΕ” KAI “ΕΥ..ΗΜΕΡΕΙΤΕ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΣΑΣ…!!!

ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΚΡΑΤΑΙΑΣ ΣΥΝ..ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ…

ΠΑΝ..(ΤΑ) ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΑ…!!!

 

ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ…!!!

 

Μοιράσου το άρθρο

Facebook
Twitter
Telegram
Email
Print
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Περισσότερα
Άρθρα