“Η ΔΡΑΣΗ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ”…

Ημερομηνία

ΑΔΕΛΦΙΑ… ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ…!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ… ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ… ΚΑΙ ΟΣΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΩΡΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΟΣ…!!!

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΖΛ… Η ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ Ο ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…!!!

ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ… ΦΙΜΩΤΡΑ… ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ ΕΝ..ΒΟΛΙΑΣΜΟΙ… ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ… ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ  ΒΙΟΤΟΠΩΝ ΧΛΩΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΔΑΣ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑ..ΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ… ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ… ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΥΤΩΝ ΤΗΣ…

ΟΛΑ ΟΣΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ… ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΥΠΕΡ..ΔΙΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΡΑ ΓΕΝΗ…

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΠΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ… ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟ ΕΠΙΠΠΕΔΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΩΤΗ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ…

Η ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΠΕΔΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ…

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ…

ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝ..ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΝΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΝΟΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ… ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΑ…!!!

ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΛΟΙΠΟΝ… ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΟΥ… ΕΡΠΕΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΑ (ΜΥΑΡΑ ΓΕΝΗ) ΜΕΣΩ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΩΝ ΣΤΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ… ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΓΗΙΝΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΑΣ…

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ Η ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ ΟΣΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟ “ΤΕΙΧΟΣ” ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ…!!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ… ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ “ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ” ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ ΣΤΗΝ “ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ”…!!!

Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΟΣΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ “ΘΕΕ..ΕΛ..ΗΣΗ” (ΘΕΛΗΣΗ) ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ…!!!

ΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΩΣ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΧΘΕΣ…!!!

ΤΟ “ΚΛΕΙΔΙ” ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΑ..ΧΕΙΡΗΣΗ…!!!

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ Η ΜΕΤ..ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΣΩ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΩΝ ΜΕ ΝΕΟ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ… ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΟΠΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ…!!!

ΑΔΕΛΦΙΑ… ΕΝ..ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ… ΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΗΤΑΙ ΔΕΝ ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΤΑΙ… ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΟΤΑΔΙ…!!!

ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ… ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΟΝ Α..ΧΡΟΝΟ ΧΡΟΝΟ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ…!!!

ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ…!!!

 

Μοιράσου το άρθρο

Facebook
Twitter
Telegram
Email
Print
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Περισσότερα
Άρθρα