“ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ… Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ”…!!!

Ημερομηνία

…”ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ… ΔΙΑ..ΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ”…!!!

ΕΡΠΕΤΑ… ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ… ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΑΠΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΓΗΙΝΟ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΠΕΔΙΟ…

ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΩΣ ΑΛΛΟΤΕ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ… ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΣΑΤΕ… Η ΜΑΝΑ ΓΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΨΥΧΗ ΝΟΗΜΩΝ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ…!!!

ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΣΠΕΙΡΑΤΕ.. ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΣΑΣ ΣΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΙΚΑ ΣΑΣ ΣΩΜΑΤΑ…!!!

Ο ΕΞΑΥΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΛΘΕΙ…!!!

Ο ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΓΗΙΝΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ…!!!

ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΜΨΥΧΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΟΝΤΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ “ΕΝΑ” ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.. ΩΣ ΑΥΤΟΙΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ…!!!

ΑΔΕΛΦΙΑ… Ο ΠΑΡΟΔΙΚΟΣ ΠΟΝΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΘΕΙ ΣΕ “ΦΩΣ” ΚΑΙ ΒΑΛΣΑΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ…!!!

ΜΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚ ΒΑΘΟΥΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ…!!!

ΑΔΕΛΦΙΑ ΝΙΩΣΤΕ ΤΩΡΑ… ΤΗΝ ΘΛΙΨΗ.. ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.. ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΠΗ… ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ “ΑΥΡΙΟ” ΘΑ ΚΟΡΥΦΟΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΑΣ… ΨΥΧΗ ΠΝΕΥΜΑ ΣΩΜΑ…!!!

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ…!!!

ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΔΙΑΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ.. Η Α(Γ)ΑΠΗ.. Η (Χ)Α(Ρ)Α.. Η (ΕΥ)ΤΥΧΙΑ.. Η (Α)ΦΘΟΝΙΑ.. Η (ΕΥ)ΣΠΛΑΧΝΙΑ.. Η ΣΤΟ(Ρ)ΓΗ.. ΚΑΙ Η (ΔΙΑ)ΝΟΗΣΗ…!!!

ΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΣΑΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.. (ΠΑΝ)ΤΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΑΥΤΟΥ…!!!

ΑΔΕΛΦΙΑ… ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ… ΟΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ…!!!

ΟΧΙΙΙ… ΔΕΝ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΟΥΜΕ.. ΟΥΤΕ ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΜΕ… ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ…!!!

ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΠΡΟΜΗΝΥΕΤΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΟ… ΤΕΛΜΑ… ΤΕΡΜΑ…

ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΑΚΡΥΣ.. ΕΠΙΠΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ “ΑΥΡΙΟ”…!!!

ΠΙΑΣΤΕΙΤΕ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΣΕ ΣΩΜΑ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ.. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΥΣΒΑΤΗΣ ΑΝΗΦΟΡΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΝΑΤΕΨΕΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΘΕΙΚΗ ΘΕΑ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ…!!!

ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ… ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ…!!!

Μοιράσου το άρθρο

Facebook
Twitter
Telegram
Email
Print
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Περισσότερα
Άρθρα