“ΑΧΡΟΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ… ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ… ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ”…!!!

Ημερομηνία

08 / 07 / 2021

ΓΗΙΝΟΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΣ     “ΕΛ ΛΑΣ” 00 : 11′ : 00″

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ…!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΓΗΙΝΗ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ…!!!

ΙΣΧΥΕΙ ΑΡΑΓΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΦΡΑΓΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΙΝΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ…;;;…

ΦΥΣΙΚΑ… ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΣΤΗΝ ΓΗΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ…!!!

ΟΜΩΣ… Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ…!!!

ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ…

Η ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΗΚΤΑ ΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΛΗ… ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΝΥΣΜΑΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΡΙΖΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ…!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ… ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΩΣ ΥΛΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ…!!!

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ…;;;…!!! (ΥΠΕΡ..ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ)

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΘΕΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΑΥΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ…!!!… ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΝΥΣΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ…!!!

ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΕΚΤΟΣ ΧΡΟΝΙΚΩΝ ΟΡΙΩΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ…!!!… ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ… ΤΟ ΠΑΡΟΝ… ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ “ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ”…!!!

Ο “ΑΧΡΟΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ” ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ…!!!

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ… ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟ “ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ”…!!!

ΑΔΕΛΦΙΑ… ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΙΚΗ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑ..ΣΥΝΔΕΣΗΣ…!!!

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ… ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ “ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ”… ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ…!!!

ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ… ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ “ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ” ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΑΣ…!!!… ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΖΕΤΕ Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ “ΕΔΩ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ”…!!!

ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ…!!!

ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΚΡΑΤΑΙΑΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΣΥΝ..ΟΜΟΣΠΟΝ..ΔΙΑΣ…!!!

ΠΑΝ..(ΤΑ) ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΑ…!!!

Μοιράσου το άρθρο

Facebook
Twitter
Telegram
Email
Print
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Περισσότερα
Άρθρα