“ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ…”…!!!

Ημερομηνία

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ…!!!

ΓΗΙΝΟΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΣ 06 / 07 / 2021… 00 : 36′ : 09″ “ΕΛ..ΛΑΣ”…!!!

ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΨΥΧΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ… ΜΟΛΙΣ ΛΑΒΑΜΕ ΕΝΑ… Η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ… ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ…!!!

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ…

“””ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ… ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΙ…ΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΕ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ… ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ… ΕΝΑ ΑΠΛΕΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΧΕΙ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΣΑΣ… ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΝΑΡΧΕΣ ΦΩΝΕΣ… ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΕΣ…

ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΓΑΛΗΝΗ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ…   ΔΙΕΡΩΤΑΣΤΕ… ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ…;;;… ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ…;;;… ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ Ή ΟΧΙ…;;;

ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΣΑΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ… “ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΕΜΠΡΟΣ ΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΤΟΥΝ ΟΜΑΛΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ…”

ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΙΣΤΑΖΕΤΕ… ΟΧΙ ΑΔΙΚΑ… ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ… ΖΥΓΙΖΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ… ΤΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ… ΕΔΩ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ… ΕΔΩ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ…!!!

ΟΣΟΙ ΝΙΩΘΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΛΟ… ΟΣΟΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΙΩΘΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…

ΟΣΟΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΨΑΧΝΕΤΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ… ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ…!!!… ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ… ΗΡΕΜΗ ΓΑΛΗΝΙΑ ΟΙΚΕΙΑ… ΚΙ ΟΧΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ…!!! Η ΦΩΝΗ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΚΙΝΗΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΕΝΟΣ ΓΚΡΕΜΟΥ…

ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ… ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ… Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ…!!!

ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ… Ο ΛΟΓΟΣ ΑΠΛΟΣ…!!!

ΕΝΑ “ΦΩΣ” ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ… ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ… ΕΙΜΑΣΤΕ “ΕΜΕΙΣ”… ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ…!!!

ΤΟ ¨ΦΩΣ” ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ… ΤΟ “ΦΩΣ” ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ..ΛΑΜΠΡΟ… Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΑΣ ΑΜΕΣΗ… ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ ΕΜΠΡΟΣ ΤΟΥ… ΜΗΝ ΛΥΠΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ… ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΟ ΦΩΣ… Η ΠΡΩΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…!!!

ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΝΕΤΕ ΑΚΛΩΝΗΤΟΙ… ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΟΙ… ΕΙΣΤΕ ΑΚΙΝΗΤΟΙ… ΕΙΣΤΕ “ΑΝΙΚΗΤΟΙ”…!!!… Η ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ… ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΑΣ ΣΩΜΑ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΚΒΑΝΤΙΚΕΣ… ΘΕΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ…!!!

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ…!!!

Η ΝΟΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑ..ΝΟΗΣΗ…!!!

ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΕ ΑΨΟΓΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ “ΟΛΟΝ”…!!!

ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΣΑΣ… ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ “ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ”…!!!.. ΟΛΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ… ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ…!!!

Ο ΓΚΡΕΜΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΠΝΕΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ Ή ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ…!!!… ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΤΕ ΠΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ… ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΑΝΕΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΕ ΘΕΙΚΟ ΟΝ…!!!

ΕΙΤΕ ΕΝΔΩΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΦΩΝΕΣ… ΕΙΤΕ ΟΧΙ… ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΓΙΞΕΙ… ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ Ή ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…!!!

ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΠΙΑ ΕΔΩ… ΠΕΤΑΤΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ… ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΟΠΩΣ Η ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΛΑΝΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ…!!!

Ο ΛΟΓΟΣ ΑΠΛΟΣ… ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΕΔΩ… ΕΧΕΤΕ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ… ΕΙΣΤΕ “ΦΩΣ”…!!! ΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΗΤΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ…!!!…””””

ΤΕΛΟΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ…

ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΛΑΒΑΜΕ ΤΡΕΞΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ…!!!            ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟ..ΦΑΝΕΣ…!!!… ΟΣΟ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΑΨΕΙ…!!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑ..ΠΙΣΤΩΣΗ… ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ…

“ΕΜΕΙΣ” ΠΑΝ(ΤΑ) ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΖΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ…!!!

ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ…!!!

Υ.Γ: ΟΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΦΩΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ Μ. Μ . ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΙ “ΔΗΘΕΝ” ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ…

Ο ΓΚΡΕΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΤΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΑΣ.. ΑΣΗΜΑ ΕΝ..ΕΣΗΜΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ…

ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΣΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…!!!… ΟΧΗΜΑ “ΕΜΕΙΣ”… ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΒΑΤΗΣ “ΕΣΕΙΣ”…!!!

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ…!!!

 

Μοιράσου το άρθρο

Facebook
Twitter
Telegram
Email
Print
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Περισσότερα
Άρθρα