“ΤΟ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ”…!!!

Ημερομηνία

ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ… ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ…!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ… ΚΥΡΙΩΣ ΔΥΟ ΤΑΣΕΙΣ…!!!

Η ΔΕ ΠΡΩΤΗ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΕΝ..ΕΣΙΜΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ… ΕΝΩ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΗΝ “ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΨΗ” ΤΟΥΣ…!!!

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ… ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ “ΠΡΟ..ΕΛ..ΕΥ..ΣΗΣ” ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ…!!!

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ… ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥΣ…!!!

Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ Ή Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ… Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΟΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΙΑΣΤΟ…!!!

ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΟ “ΟΛΟΝ ΦΩΣ”…!!!

Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ… ΕΝΩ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ “ΕΝ..ΕΣΙΜΩΝ” ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΟΡΙΑΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ…!!!

ΟΜΩΣ… ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ…;;;…!!!

ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΩΣ ΘΕΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ… Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ “ΟΛΟΝ ΦΩΣ”…!!!

ΠΩΣ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ…;;;…!!!

ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΜΑΣ…!!!

ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΝΕΛΙΞΗ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΟΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΙΑΣΤΟ…!!!

ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΟΡΙΑΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΦΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΝΤΑ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ… ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ “ΑΝΘΡΩΠΟΙ”…!!!

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ… ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΩΔΙΚΑ…!!!… ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΩΝ “ΕΝ..ΕΣΙΜΩΝ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ” ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ “ΕΝ..ΒΟΛΙ..Α”…

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΩΔΙΚΑ… ΕΝΩ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ…!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ “ΕΝ..ΒΟΛΙ..Α”… ΑΦΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΒΟΛΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ… ΠΟΥ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ “Α” ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ…

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ… ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ “ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ”… ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ.. ΣΚΙΕΣ.. ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ…!!!

ΤΟ “ΦΩΣ” ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ… Η ΑΠΟΔΟΧΗ Ή Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ… ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΙΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ…!!!

 

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ…!!!

Μοιράσου το άρθρο

Facebook
Twitter
Telegram
Email
Print
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΛΤΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΛΤΑ
2 years ago

ΑΓΟΡΙ( Η΄ΚΟΡΙΤΣΙ’) ΜΟΥ ΣΕ ΣΥΝΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ …”ΔΕΙΧΝΟΥΝ… ΤΗΝ ***ΘΕΙΑ * * * Φ Ω Τ Ι Σ Η *** ΚΑΙ . ΚΑΒΝΕΙΣ ΘΟ ΔΗ ΓΗ ΣΗ !!!… ΠΟΥ ” ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ*… ! ΕΥΓΕ! ΦΙΛΕ ΜΟΥ!

Περισσότερα
Άρθρα