“ΟΤΑΝ Η ΓΝΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΔΡΑΣΗ…!!!

Ημερομηνία

ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ… ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ…!!!

ΤΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟ ΚΥΜΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΝ..ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΓΝΩΣΗ…!!!

ΜΙΑ ΓΝΩΣΗ ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΙΑΤΡΙΚΗ.. Η ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ.. ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.. ΜΙΑ ΓΝΩΣΗ ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ…!!!

Η ΓΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΕΤΑΙ ΩΣ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.. ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΕΞΟΔΟΥ ΣΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΚΑΥΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ…!!!

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ.. Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΓΝΩΣΗ.. ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΜΕ ΣΟΦΙΑ.. ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΝΟΝΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ.. ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΔΙΕΞΟΔΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ…!!!

Η ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΝΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΠΙΕΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΠΕΔΑ.. ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ.. ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ…!!!

ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΚΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ.. ΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΗΡΕΜΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΘΑ ΤΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΣΕ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΥΝΑΣΤΗ ΤΟΥΣ… ΕΝΑΣ ΔΥΝΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗ…

ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ…!!!

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΧΘΕΣ.. ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ…!!!… ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΨΥΧΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ.. ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ…!!!

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΠΥΡΗΝΕΣ ΦΩΤΟΣ.. ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ…!!!

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΗ.. “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ” ΣΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΠΛΑΙΣΙΟ…!!!

Η ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ…!!!

ΑΔΕΛΦΙΑ… ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ… ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ…!!!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΓΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ.. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΔΡΑΣΗ ΣΕ ΓΗΙΝΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ…!!!

“ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΦΩΣ ΠΑΝΤΑ.. ΝΙΚΑ”…!!!

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ…

ΟΙ ΜΥΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ “Γ”Α”Λ”..ΑΞΙΑΚΗΣ ΣΥΝ..ΟΜΟΣΠΟΝ..ΔΙΑΣ…!!!

“ΑΡΙΣΤΟΙ.. Α(ΕΙ)ΩΣ ΤΕΛΟΥΣ”…

Μοιράσου το άρθρο

Facebook
Twitter
Telegram
Email
Print
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Περισσότερα
Άρθρα