…”Ο ΡΟΛΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ…”…!!!

Ημερομηνία

ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ…!!!

Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ… ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ…!!!

Ο ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΜΑΣ… ΠΡΟΣΩΠΑ… ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ… ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗΣ… ΣΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ…

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ… ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΙΤΕ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ…

Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ “ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ” ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΙΚΟ Ή ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ…!!!

ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ… ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ… ΦΙΛΟΙ… ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ Α..ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ…

ΟΝΟΜΑΤΑ… ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ… ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΕΝ..ΒΑΘΥΝΣΗ” ΚΑΙ ΤΟΝ “ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ” ΜΑΣ…

ΟΝΟΜΑΤΑ… ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ… ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΛΟΓΟ…!!!

ΠΡΟΣΩΠΑ… ΟΝΟΜΑΤΑ… ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΙΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ…

ΟΣΟΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΡΕΜΙΑΣ… ΓΑΛΗΝΗΣ… ΚΑΙ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ…!!!

ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟ… ΤΑΡΑΧΗ… ΚΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…!!!

ΤΕΛΟΣ… ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ… ΩΣ  Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΙΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ… ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ…

Η ΥΠΟΜΟΝΗ… Η ΣΥΝΕΣΗ… ΚΑΙ Η ΕΠΑΓΡΥΠΝΙΣΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ…

“ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΤΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΕΔΙΟ…”…!!!

ΑΔΕΛΦΙΑ… ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ… ΦΙΛΟΙ… ΕΧΘΡΟΙ… ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ… ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ “ΔΙΚΑΙΟΝ ΑΓΩΝΑ”…!!!

ΑΔΕΛΦΙΑ… ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ… ΦΙΛΟΙ… ΕΧΘΡΟΙ… ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ… ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ “ΦΩΣ” ΠΑΝΤΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ… ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ…!!!

ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ…!!!

Μοιράσου το άρθρο

Facebook
Twitter
Telegram
Email
Print
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Περισσότερα
Άρθρα