“Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ… ΟΡΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ”…!!!

Ημερομηνία

ΜΗΝΥΜΑ… ΓΗΙΝΟΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΣ 14 : 09 : 11

“ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ”…!!!

ΣΚΟΤΑΔΙΑ… ΕΡΠΕΤΑ… ΜΥΑΡΑ ΓΕΝΗ…

ΝΙΩΘΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΤΕ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ…;;;…

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ “ΔΙΑ..ΝΟΗΣΗ” ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ… ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ “ΕΝΑΣ” ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ… ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΝΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ…!!!

“ΑΝΟΑ ΟΡΘΙΑ ΔΙΠΟΔΑ ΟΝΤΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ”… ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΙΚΕΤΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΑΣ… ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΣΚΟΝΗ…!!!

ΕΜΕΙΣ ΟΙ “ΕΛ” ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ… ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΣΥΝ..ΠΑΝΤΩΝ ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΘΕΟΙ…!!!…                                                              ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΩΠΙΩΝ ΟΛΩΝ…. “ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΕΤΟΥΤΗ ΕΔΩ ΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ”…!!!

ΕΜΕΙΣ ΟΙ “ΕΛ” ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ… ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΛΛΑ “ΕΙΣ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ”…!!!

ΕΜΕΙΣ ΟΙ “ΕΛ” ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ… ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ “ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛ ΛΗΝΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΖΕΥΣ”…!!!

ΕΜΕΙΣ ΟΙ “ΕΛ” ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ… ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ…!!!

Η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ “ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ”…!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ…!!!

ΤΟΛΜΑΤΕ ΕΡΠΕΤΑ… ΣΑΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ… ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΙΑ…!!!

ΣΚΟΤΑΔΙΑ… ΤΡΕΞΤΕ… ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ… ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ… Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ…!!!

ΕΡΧΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ… ΓΙΝΑΜΕ ΠΟΛΛΟΙ… ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ…                                ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΦΑΙΡΑ ΦΩΤΟΣ… ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ…!!!

ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΩΣ “ΚΕΥΡΑΝΟΣ ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ”…!!!

Ο Ρ Κ Ι Ζ Ο Μ Α Ι . . .

M i c h a i l   A n g e l o s

ΦΙΛΟΚΡΑΤΗΣ ΑΡΧΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ “Ε Λ”

“ΚΡΑΤΑΙΑ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΣΥΝ..ΟΜΟΣΠΟΝ..ΔΙΑ”

Υ.Γ : ΑΔΕΛΦΙΑ… ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ…!!!

Μοιράσου το άρθρο

Facebook
Twitter
Telegram
Email
Print
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Περισσότερα
Άρθρα