“ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ… ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ”…!!!

Ημερομηνία

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ…!!!

ΒΙΩΝΟΥΜΕ… ΖΟΥΜΕ… ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΔΙΟ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗΣ… ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΕΜΑΣ…!!!

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ “ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΟ” Ή “Α..ΓΝΩΣΤΟ” ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ ΣΤΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΑΣ…

ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ…!!!

ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ… ΤΗΝ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ… ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΒΑΝΤΙΚΑ ΟΝΤΑ ΣΤΟ ΓΗΙΝΟ ΠΕΔΙΟ…!!!

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΜΑΣ Ή Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΕΝΕΡΓΑ Ή ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ…!!!

ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ “ΕΙΝΑΙ” ΜΑΣ ΩΣ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗΣ…!!!

ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΙ… ΘΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ… ΕΝΑΝ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ… Ή ΜΙΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΤΟΜΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ…!!!

1 + 1 = ;;;…!!!

ΠΑΡΑΠΑΝΩ O ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΡΜΗΣΗΣ… ΜΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗΣ ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΕΝΟΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΙΓΧΝΙΔΙΟΥ Ή ΕΝΟΣ ΕΥΓΕΥΣΤΟΥ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΟΣ… Ο ΛΟΓΟΣ ΑΠΛΟΣ… ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΜΙΑΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΣΕ ΔΥΟ… ΔΗΛΑΔΗ 1 + 1 = ” 11″ ΛΟΓΩ “ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝ..ΘΥΜΗΣΗΣ” ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ…!!!

Ο ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΜΙΑΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ… ΦΥΣΙΚΑ ΛΟΓΩ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ…          ΔΗΛΑΔΗ 1 + 1 = “2”…

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΩΡΙΜΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ “1 1” ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΣΥΝΕΙΔΗΤΕΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ…!!!

ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ… ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ…!!!

Ο ΑΠΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ… Η ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΗΣ ΧΑΡΤΙ… ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΣΣΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΡΥΒΕΙ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ “1” ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ “ΟΛΟΝ” “Ο” ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ…!!!

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΩΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ… ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΒΑΣΕΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ “ΕΙΝΑΙ” ΜΑΣ ΩΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΓΗΙΝΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ…!!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΓΑΜΕ… “ΑΝΤΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ…!!!…”

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ… ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ… ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙ… ΤΟ ΠΑΖΛ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ… ΕΙΜΑΣΤΕ… ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ… ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ… ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΤΕΙΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ…!!!

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ…!!!

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ…!!!

 

Μοιράσου το άρθρο

Facebook
Twitter
Telegram
Email
Print
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Περισσότερα
Άρθρα