…”Η ΜΟΝΑΧΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΨΥΧΩΝ”…!!!

Ημερομηνία

…25/ 04 / 2021…
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…!!!
…”Η ΜΟΝΑΧΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΨΥΧΩΝ”…!!!
ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΚΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ “ΦΩΣ” ΚΑΙ ΤΗΝ “ΑΛΗΘΕΙΑ”…!!!
ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ…!!!
ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ…!!!
ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΦΛΟΓΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ…!!!
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΟΣΜΙΑ…
ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ… ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΟΞΥΝΣΕΙΣ…!!!
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ…!!!
ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΧΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ…
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΟΙ… ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΙ…!!!
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ…!!!
ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ… ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΨΥΧΕΣ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ… ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ “ΕΝ..ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ”…
Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ…!!!
ΔΕΝ ΠΑΥΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΩΣ ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΕΝΑΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΕΥΣΗ Ή ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ…
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ… ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΤΑΣΕΙΣ…!!!
Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ… ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο “ΕΑΥΤΟΣ”…!!!
Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡ..ΒΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ…!!!
Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ… ΕΝΩ Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΓΗΙΝΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΚΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ…!!!
Η ΣΥΝΑΝΣΤΡΟΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ… ΧΑΡΙΖΕΙ ΓΑΛΗΝΗ… ΕΥΤΥΧΙΑ… ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ…!!!
ΩΘΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΘΕΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ… ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΙΚΕΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΕΣΤΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ… ΧΛΩΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΔΑ…!!!
ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ…
ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ… ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΥΣΙΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΨΥΧΩΝ…!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ… ΑΦΑΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΟΙ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΕΣ ΨΥΧΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΩΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΔΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ… ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ…!!!
ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ… ΠΟΡΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΛΙΞΗ…!!!
ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ…!!!

Μοιράσου το άρθρο

Facebook
Twitter
Telegram
Email
Print
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Περισσότερα
Άρθρα