“Η ΜΗΤΕΡΑ ΕΛ..ΛΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ”…!!!

Ημερομηνία

ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ…!!!

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ… Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ…!!!…

ΣΗΜΕΡΑ 14 / 08 / 2021… ΕΠΕΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ… ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ…!!!

ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ… ΩΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΦΩΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΕΑΥΤΩΝ… ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛ..ΛΑΝΙΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ…!!!

ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΞΙΨΩΣΗ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΝΑ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΟ ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ “ΕΛ”ΛΑΣ…!!!

ΘΑ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ…

“ΟΠΩΣ ΠΑΝΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ… ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ”…

ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΠΩΣ Η “ΕΛ”ΛΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ Η ΠΑΡΟΧΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ…!!!

…”Η ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΛΛΑΔΑ ΑΘΗΝΑ” ΩΣ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΓΕΝΟΥΣ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ “Η ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΑΕΙ..ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑ” ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.. ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΘΕΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΩΣ ΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΘΕ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΦΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ…!!!

ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ…!!!

ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΓΟΝΟΙ… ΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΓΑΘΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΘΕΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ.. ΜΕΤΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ…!!!

ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΩΡΙΜΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ… ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣΤΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΟΡΘΙΟΣ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΗΘΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΜΑΣ ΩΣ ΕΠΑΞΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΝΑΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.. ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ…!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ…!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ…!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ…!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ Α..ΧΡΟΝΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΦΥΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΙΞΗΣ…!!!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ… ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ… ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΩΣ Η ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ… ΕΡΠΕΤΑ… ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ…!!!

ΑΔΕΛΦΙΑ… ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ… ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΑ…!!!

ΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΗΤΑΙ ΔΕΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ…!!!

ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΑ…!!!

ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ…!!!

 

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ..

 

MICHAIL ANGELOS

Μοιράσου το άρθρο

Facebook
Twitter
Telegram
Email
Print
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Περισσότερα
Άρθρα