…”Η ΓΕΩΔΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ”…!!! 3o ΜΕΡΟΣ

Ημερομηνία

…30/03/2021…
…”Η ΓΕΩΔΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ”…!!!
3ο ΜΕΡΟΣ…
ΑΔΕΛΦΙΑ “ΕΛ”… ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ…!!!
ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ… ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ…!!!
ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΣΤΟ ΥΓΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ… ΥΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ…!!!
ΩΣΤΟΣΟ ΘΑ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΟΤΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ… Η ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ… ΑΦΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΨΥΧΑ ΟΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ …!!!
ΤΟ “ΕΜΨΥΧΟ ΟΝ” ΩΣ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ Η ΟΠΟΙΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ… ΚΑΙ ΩΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ…!!!
ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΑΝΟΜΕΝΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ΩΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ΕΠΙΠΠΕΔΟ…. ΑΛΛΑ ΩΣ ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ… ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΞΗ Ή ΤΗΝ ΑΠΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΥΠΟΣΤΑΣΕΩΝ…!!!
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΙΔΙΟΥΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΟΠΟΥΣ Ή Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ…!!!
ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ…!!!
ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ…
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΚΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ… ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ… ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ… ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ… ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ…!!!
ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ… ΤΩΡΑ ΠΙΑ… ΟΛΟΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΛΟΓΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΩΝ ΨΥΧΩΝ ΣΤΟΝ ΓΕΩΔΑΙΤΗΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ “ΕΛ..ΛΑΣ”…!!!
ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΗ ΣΧΕΣΗ ΧΙΛΙΕΤΙΩΝ… ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ… ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΩΤΕΙΝΟΥΣ “ΕΛ..ΛΑΝΙΟΥΣ” ΓΟΝΟΥΣ… ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ…!!!
Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ… ΟΡΑΤΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ… ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΜΕΤΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ… ΤΩΡΑ… ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ Η “ΔΙΑ..ΣΠΟΡΑ” ΤΟΥ “ΕΛ” ΦΩΤΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ…!!!
Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΜΕΝΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗΙΝΗ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ “ΕΛ..ΛΑΣ”…!!!
ΤΕΛΟΣ… ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΔΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΟΣ…!!!
ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΧΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ “ΕΝ..ΘΥΜΗΣΗ”… “ΑΦ..ΥΠΝΙΣΗ”… ΚΑΙ “ΕΠΙ..ΓΝΩΣΗ”… ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ…!!!
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ…!!!
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ… ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ…!!!
ΚΑΛΗ ΑΝΑΤΟΛΗ…!!!
Υ.Γ : ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΩΣ ΑΝΑΠΟΣΤΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ…
1ο ΜΕΡΟΣ & 2ο ΜΕΡΟΣ…

Μοιράσου το άρθρο

Facebook
Twitter
Telegram
Email
Print
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Περισσότερα
Άρθρα