“Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ… ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ”…!!!

Ημερομηνία

…14/03/2021…

…”Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ…
… ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ”…!!!
ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ…!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΨΥΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑΣΕΙΣ ΕΠΑΡΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ…!!!
ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΡΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ ΟΣΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΣΕ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΒΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΙΚΕΣ…!!!
Ο ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ…!!!
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΑΝΑΛΥΘΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΥΤΟΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ…!!!
ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ Η ΚΑΤΑΛΗΛΟΤΕΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΛΤΙΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ…!!!
Η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΩΝ ΨΥΧΩΝ ΓΙΑ ΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΕΚΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ… ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ…
Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΦΥΞΙΑ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΔΕΚΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ…!!!
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ… Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΙΑΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ…
Η ΚΤΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟ..ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΝΕΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ “ΕΝ..ΘΥΜΗΣΗ” ΚΑΙ ΑΝΕΛΙΞΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥΣ…
ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΗΔΗ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ… ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΔΕΚΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ… ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΕΜΜΕΣΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗΣ…!!!
ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘ΄ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟ… ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ…!!!
ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ… ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΜΕΣΕΣ Ή ΑΠΩΤΕΡΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΑΣ…!!!
ΟΤΑΝ Η ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΗ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ… ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ… ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ…
ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΕΠΙΠΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ… ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ..ΒΑΚΤΗΡΙΑΚΟ…
ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ…ΕΙΤΕ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΣ ΣΩΜΑ… ΕΙΤΕ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΝΟΗΤΙΚΟ Ή ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΩΜΑ…!!!
ΜΙΛΑΜΕ ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΜΑΣ… ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΙΠΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ…!!!
Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ…!!!
ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ Ή ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ… ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΟΡΑ… ΩΘΗΣΗ… ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ…!!!
ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΝΤΕ ΛΑΘΗ… ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΙΤΟ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ…!!!
ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΜΑΣ…!!!
ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ… ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ “ΔΙΑΚΡΙΣΗ” ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ… ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΑΘΗ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ…!!!
Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΔΙΑΔΙΑΚΑΣΙΑ “ΕΝ..ΘΥΜΗΣΗΣ”… “ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ” ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ “ΑΝΕΛΙΞΗΣ”….!!!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗ ΣΤΑ ΑΚΟΥΣΙΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ…!!!
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ…!!!
Υ.Γ: ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΩΝ ΨΥΧΩΝ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΣΤΟ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΠΕΔΙΟ…
ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ…!!!

Μοιράσου το άρθρο

Facebook
Twitter
Telegram
Email
Print
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Περισσότερα
Άρθρα