…”Η ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΤΗΡΙΩΝ”…

Ημερομηνία

… 03 / 05 / 2021 …
Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ…!!!
…”Η ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΤΗΡΙΩΝ”…
ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ…!!!
ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ ΠΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΕΝΑ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ…!!!
ΑΚΟΥΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΝΑΟ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ…!!!
ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΑΕΝΑΟ ΚΥΚΛΟ” ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΟΝΤΩΣ ΣΕ ΚΥΚΛΟ… Ή ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΙ…;;;…
Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΙΑΣ ΔΙΑ..ΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑΤΕ “ΚΑΤΑ..ΝΟΥ”…
Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΟΣΩΝ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΥΤΕΡΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ…!!!
Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ “Α” ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ “Β” ΩΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΠΕΔΟ ΜΕ ΓΡΑΠΤΟ Ή ΝΟΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΜΑΘΗΣΗΣ… ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΙΟ ΠΕΡΙΠΛΟΚΩΝ Ή ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ…!!!
ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΑΕΝΑΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΩΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΣΤΟ ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ… ΠΕΡΑΝ ΜΙΑΣ ΑΠΛΗΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΓΗΙΝΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ… ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΥΚΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ…
Η ΒΑΣΙΚΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ “ΡΟΗ”…!!!
Η ΑΕΝΑΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗ… ΤΕΛΟΣ… ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΦΕΤΗΡΙΑΣ… ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΥΚΛΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΣΠΕΙΡΑΣ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΟΣ ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΕΝΑΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΕ “ΡΟΗ”…!!!
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ…;;;…!!!
Ο ΑΕΝΑΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΒΑΝΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΕΝΑΩΝ ΑΦΕΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ…!!!
ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΟ ΓΗΙΝΟ ΠΕΔΙΟ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ…!!!
ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ…
ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙ..ΦΟΡΤΙΣΕΙ ΜΕ ΓΝΩΣΗ… ΕΝΘΥΜΗΣΗ… ΕΠΙΓΝΩΣΗ… ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΩΣΕΙ ΠΑΛΙ…!!!
Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΝ “ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΤΗΡΙΩΝ” ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗΣ…!!!
ΟΣΟΙ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΙΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ…!!!
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΟΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ… ΕΙΤΕ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΕΙΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ “ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΤΗΡΙΩΝ”…
ΑΔΕΛΦΙΑ… ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ…!!!
Υ.Γ: ΕΥΓΝΩΜΩΝΕΣ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΡΟΦΙΛ ΩΣ ΕΝΑΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ…
ΣΚΕΨΗΣ…
ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ…
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ…
KAI ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ…!!!

Μοιράσου το άρθρο

Facebook
Twitter
Telegram
Email
Print
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Περισσότερα
Άρθρα