“ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ… ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ”…!!!

Ημερομηνία

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ…!!!

Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ… ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΕΤΟΥΣΙΩΜΕΝΗ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ…!!!

“ΕΜΕΙΣ”… ΑΕΝΑΑ ΟΝΤΑ ΜΕ ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ… ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ…!!!

“ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ”… ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ… ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΨΥΧΙΚΑ ΠΕΝΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΩΣ ΑΜΕΣΟΙ Ή ΕΜΜΕΣΟΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ…!!!

Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ… ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ… ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ… ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΤΑΙ… Ο ΑΠΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ…!!!

ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ…. ΟΡΑΣΗ… ΑΚΟΗ… ΓΕΥΣΗ… ΑΦΗ (ΠΟΝΟΣ)… ΑΝΤΙΚΡΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ… ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ… ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΑΣ… ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΑΣ… ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΒΙΟΠΟΡΙΖΕΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ…!!!

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ… ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ…

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ… ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΑΣ ΕΝΩ ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ… ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΙ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΟΦΑΓΟΙ…

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ… ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ… ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ… ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ… ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ…

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ… ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ… ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟ..ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ…

ΑΔΕΛΦΙΑ… Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ “ΦΩΤΕΙΝΗ”… ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ… ΕΜΠΕΙΡΙΑ… ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ…!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ… ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΡΑΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟΥ… Η ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΕΘΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ “ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ” ΟΤΙ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ…

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ… “ΑΔΕΙΑΣΤΕ… ΣΤΕΙΨΤΕ ΤΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ” ΑΠΟ ΚΑΘΕΤΙ ΠΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΣΤΗΝ ΘΕΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΣΑΣ… ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ “ΕΙΝΑΙ ΣΑΣ” ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΓΑΡΟ ΤΡΕΧΟΥΜΕΝΟ ΘΕΙΟ ΥΔΩΡ ΤΗΣ “ΚΑΣΤΑΛΙΑΣ ΠΗΓΗΣ”…!!!… ΣΑΝ ΚΑΛΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ… ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ… ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ…!!!

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ… ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ… ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΟ Ή ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ… Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ… ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΩΡΑ… ΣΤΟ ΧΘΕΣ ΑΝΗΚΕΙ ΟΧΙ Η ΠΑΥΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΠΛΑΣΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ…!!!

“ΟΛΑ ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΕΣΑΣ… ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ…”

ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ… ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ… ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ… ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ…!!!

ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΚΡΑΤΑΙΑΣ ΣΥΝ..ΟΜΟΣΠΟΝ..ΔΙΑΣ…!!!

ΠΑΝ..(ΤΑ) ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΑ…!!!

Μοιράσου το άρθρο

Facebook
Twitter
Telegram
Email
Print
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Περισσότερα
Άρθρα