“ΕΛ ΛΗΝΕΣ… Η ΠΛΑΝΗ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ”…

Ημερομηνία

ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΓΟΝΟΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ…!!!

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ “ΕΛ”ΛΗΝΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΝ..”ΕΛ”.ΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ…

ΑΔΕΛΦΙΑ “ΕΛ”ΛΗΝΕΣ… “ΕΛ”ΛΗΝΙΔΕΣ… ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ… ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ… ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΤΡΙΑΔΙΚΟΙ ΘΕΟΙ… ΨΥΧΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ…!!!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ…!!!

ΔΩΣΤΕ “Τ Ω Ρ Α” ΕΝΑ “Τ Ε Λ Ο Σ” ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ…!!!

ΟΙ “ΕΛ”ΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΟΡΘΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ… ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ…!!!

Η ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ “ΕΛ”ΛΑΝΙΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΕ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ… ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΘΕΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΥΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΤΕ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΗΙΝΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ…!!!

ΟΣΟΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΑΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΩΣ “ΕΛ”ΛΗΝΕΣ… ΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΠΛΑΝΗ Ή ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ…

ΑΔΕΛΦΙΑ… ΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΕΝΑΟΥ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΤΩΝ “ΕΛ”…ΜΗΝ ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΣΤΕ…!!!

ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΙΕΡΩΤΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ Ο ΛΟΓΟΣ…;;;…!!!

ΠΑΝΤΑ… ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ…!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ… ΜΟΝΟ…”ΕΛ”ΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ… ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ… ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ… ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΑΠΟΣΤΑΤΕΣ… ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΔΟΛΟΛΑΤΡΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ…!!!… Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟ..”ΕΛ”..”ΕΥ”..ΣΗ…!!!

Ο “ΕΛ”ΛΗΝΑΣ… Η “ΕΛ”ΛΗΝΙΔΑ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ… ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΓΗΙΝΩΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΩΝ ΕΚΤΡΩΜΑΤΩΝ…!!!… Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΥ ΣΤΟ ΓΗΙΝΟ ΠΕΔΙΟ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ…!!!

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ  ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΛΑΒΑΡΑ ΕΙΚΟΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ…!!!… ΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΣΜΟΥ…

ΜΑΡΤΥΣ ΜΑΣ… Ο “ΧΡΟΝΟΣ”… Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΣ ΣΤΟ ΓΗΙΝΟ ΠΕΔΙΟ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ…!!!… Ο ΓΗΙΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΕΥΣΤΟΧΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ… ΡΑΣΑ ΑΝΕΞΑΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ…!!!

ΑΔΕΛΦΙΑ “ΕΛ”ΛΗΝΕΣ… “ΕΛ¨ΛΗΝΙΔΕΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟ”ΕΛ”..”ΕΥ”..ΣΗ ΣΑΣ…!!!

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ… ΥΠΗΡΧΑΝ Ή ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ… ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ… ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ…;;;…

ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΤΕ… ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ “ΕΜΕΙΣ”… ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙΙΙ…!!!

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΔΥΟ ΤΙΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ…                 Ή ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ… Ή ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΜΕ “ΕΛ”ΛΗΝΕΣ…             ΤΙΣ “ΔΙΑ..ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ” ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ…!!!

“ΕΜΕΙΣ” ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΤΕΙΝΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ… ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΣΘΕΝΟΣ “ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ”…!!!

ΖΗΤΑΜΕ… ΟΧΙ ΟΣΟΙ “ΠΙΣΤΟΙ”… ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ “ΕΛ” ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ…!!!

ΕΓΓΥΣ ΓΑΡ Ο ΚΑΙΡΟΣ…!!!

ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΦΩΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ…!!!

ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ…!!!

ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΚΡΑΤΑΙΣ ΣΥΝ..ΟΜΟΣΠΟΝ..ΔΙΑΣ…!!!

ΠΑΝ(ΤΑ) ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΑ…!!!

Μοιράσου το άρθρο

Facebook
Twitter
Telegram
Email
Print
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Περισσότερα
Άρθρα