…ΔΙΔΑΣΚΩΝ ΑΕΙ ΔΙΔΑΣΚΩΜΕΝΟΣ…!!!

Ημερομηνία

ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ…!!!

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ…

Η ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΣΥΜΠΛΕΥΣΗΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ…!!!

ΟΙ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΗΝ…!!!

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΔΑΣΚΑΛΩΝ… ΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΩΝ…!!!

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ “ΔΙΑ..ΚΡΙΤΗ ΔΙΑ..ΦΟΡΑ” ΜΕΤΑΞΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ “Ρ”ΕΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΕΝΑΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΙΑΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ…!!!

ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ… ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ… ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ… ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ…;;;… ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥΣ…!!!

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑ..ΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΙΝΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ…!!!

ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙ…

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΗΝ “ΔΙΑ..ΒΙΟΥ” ΜΑΘΗΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ…!!!

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ…!!!

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ…!!!… ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ…

ΚΑΤΑ ΒΑΣΕΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΑΥΤΗ ΜΑΣ “ΤΟΠ..Ο..ΘΕΤΕΙ” ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ… ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ…!!!

“ΤΟΠ.. Ο .. ΘΕΤΗΘΕΙ” = (ΕΙΧΕ ΟΡΙΣΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΩΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ “Ο” )

Η ΟΛΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ( ΣΩΜΑ ΨΥΧΗ ΠΝΕΥΜΑ) ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΘΕΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ…!!!

 

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣ…

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΔΙΑ..ΜΑΘΗΣΙΑΚΗΣ ΣΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ…!!!

Μοιράσου το άρθρο

Facebook
Twitter
Telegram
Email
Print
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Περισσότερα
Άρθρα