“ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ”…!!!

Ημερομηνία

ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ…!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ… ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΤΑΙ…!!!

Ο ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΕΝΑ ΤΕΙΧΟΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΕΟ… ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΜΙΑΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ…!!!

Η ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΜΙΑΣ ΒΑΛΤΟΜΕΝΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ… ΡΟΥΤΙΝΑΣ… ΕΘΙΖΕΙ ΤΗΝ ΗΔΗ ΠΛΑΝΕΜΕΝΗ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΓΗΙΝΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ… ΣΤΟ “ΕΓΩ” ΤΟΥ…

ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ “ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ” ΟΠΩΣ Η ΣΤΟΥΡΘΟΚΑΜΗΛΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΑΠΕΙΛΗ…!!!

ΜΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ… ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΒΟΛΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΟΜΩΣ “ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ” ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ… ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…!!!

ΔΙΑΝΥΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ.. ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΓΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ “ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ… ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΑΚΥΒΕΥΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΕΛΙΞΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΣΩΝ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ…!!!

ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ…!!!

ΤΟ “ΦΩΣ” ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ.. ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ…!!!

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.. ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ “ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ”… ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΕΣ ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΕ ΠΟΝΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ Ή ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ…

ΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΑΥΣΤΗΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ…!!!

Ο ΔΙΑ..ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ”… ΚΑΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ “ΣΤΑΒΛΟΥ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ” ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΗΔΗ…

“Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ”…!!!

ΑΔΕΛΦΙΑ… ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΞΕΙ Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ…!!!

 

Μοιράσου το άρθρο

Facebook
Twitter
Telegram
Email
Print
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Περισσότερα
Άρθρα