“ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ”…!!!

Ημερομηνία

ΓΗΙΝΟΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΣ “ΕΛ”ΛΑΣ (ΚΑΠΟΥ ΨΗΛΑ… ΚΡΑΔΑΣΜΙΚΑ) 16:06′:16”

Η ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ…!!!

ΤΟ ΚΥΜΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ… ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΥΦΩΣΗ…!!!

Η ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΤΕΡΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΕΑΥΤΩΝ ΜΑΣ… ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ…!!!

Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…!!!… ΜΕΡΟΣ… ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ…!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΗΘΕΙ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΜΕΤΑΠΤΩΣΕΙΣ…!!!

ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ… ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ… ΜΥΣΤΕΣ… ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΤΡΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ… ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ… ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΕΣ…!!!

ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ… ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ…!!!… ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ “ΟΛΟΝ ΦΩΣ” ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΕΑΥΤΩΝ…!!!

Η ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ… Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΡΥΦΩΘΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΕΔΙΟ…!!!

Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ…!!!

ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ…!!!

Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ… Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ… Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ… Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ… Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ… Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ… Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ… ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΩΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ… ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ…!!!

ΑΔΕΛΦΙΑ “ΕΛ” ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ… ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ… ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΕΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΡΑΤΕ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΑΣΙΚΑ ΣΑΣ ΑΡΧΕΙΑ…!!!

ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΕΛΠΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΜΟΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ…!!!… ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΡΕΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ… ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΥΛΟ ΚΑΙ Η ΘΗΛΥΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΟ “ΠΑΝ..ΕΛ..ΛΗΝΙΚΟ” ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΝΟΗ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ…!!!

ΑΔΕΛΦΙΑ “ΕΛ” ΑΡΡΕΝ ΚΑΙ ΘΗΛΥ… ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ… ΚΡΑΤΑΤΕ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ…!!!

ΕΝ..ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΣΤΕ… ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΕ ΕΔΩ…!!!

ΣΤΕΡΝΗΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ…!!!

ΑΡΧΑΙΟΙ ΤΙΜΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ… ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ… ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ… ΜΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑΣ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΓΗΙΝΑ ΠΑΤΡΕΙΑ ΕΔΑΦΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ…!!!

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ “ΦΩΣ ΚΑΙ ΣΘΕΝΟΣ”…!!!

“ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΚΡΑΤΑΙΑΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΣΥΝ..ΟΜΟΣΠΟΝ..ΔΙΑΣ”…!!!

Μοιράσου το άρθρο

Facebook
Twitter
Telegram
Email
Print
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Περισσότερα
Άρθρα