“ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ.. ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ.. ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ”…

Ημερομηνία

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ…!!!

ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ… ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΥΡΙΟ…!!!

ΜΙΚΡΕΣ.. ΑΛΛΑ ΣΥΧΝΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ “ΕΚΑΣΤΟΤΕ” ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΟΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ…!!!

ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ Η ΚΡΥΦΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.. ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ… ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΑΥΤΗΣ…!!!

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ… ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΖΗΛΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ…!!!

ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ.. ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ.. ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΨΥΧΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΑΥΛΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ… ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΩΣ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ… ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ…!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ “ΕΜΕΙΣ”… ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΜΕ ΕΝΤΕΧΝΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ…

ΕΙΜΑΣΤΕ “ΕΝΑ” ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ.. ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ.. ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ.. ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ…!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ… ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΟΥ “ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΗΜΕΡΑ” ΘΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΦΩΤΕΙΝΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ…!!!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΜΑΣ ΑΝΕΛΙΞΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ…!!!

ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΘΕΙΚΑ ΟΝΤΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ…!!!

Μοιράσου το άρθρο

Facebook
Twitter
Telegram
Email
Print
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Περισσότερα
Άρθρα