…”ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ… ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ… ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΠΟΘΟΙ ΚΑΙ ΠΑΘΗ”…!!!

Ημερομηνία

7 / 6 / 2021 … 7 / 6 / 5 …!!!

Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ…

ΑΔΕΛΦΙΑ…ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΕΔΙΟ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ… ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ…!!!

ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ…!!!

“ΥΠ..ΑΡΧΟΥΜΕ”… “ΒΙΩΝ..ΝΟΥΜΕ”… “ΕΝ..ΠΕΔΩΝ..ΝΟΥΜΕ” ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ “ΑΛΛΗΛΟ..ΕΠΙ..ΔΡΟΥΜΕ” ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ…!!!

Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΑΣ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ “ΔΙΑ..ΚΡΙΣΗ” ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΘΕΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ…!!!

Η ΑΝΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΙΓΝΩΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΟΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ… ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΣΤΗΝ “ΔΙΑ..ΝΟΗΣΗ”…!!!… ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΠΟΘΩΝ ΚΑΙ ΠΑΘΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΣΗΣ ΜΑΣ…!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΓΚΕΙΤΑΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΨΥΧΗ… ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑ…!!!

ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ “ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΩΣΗ” ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΣΗΣ ΜΑΣ…!!!

ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ… ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ… ΟΠΩΣ Η “ΑΓΑΠΗ”… Η “ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ”… Η “ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ”… ΕΤΣΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΟΤΙ “ΑΠΟ..Ρ..ΑΙΕΙ” (ΑΠΟΡΡΕΕΙ) Ή ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΣΗΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΛΕΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ … ΜΙΣΟΣ… ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ… ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ… Κ.Α

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ… ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ…

Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΎΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ… ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΗ ΣΤΟ “ΧΘΕΣ”…

ΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ… ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ  Ή ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΡΕΣΤΟΙ… ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΤΗΤΙΚΟΙ… ΕΓΩΤΙΚΟΙ… ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ… ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ…ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ…

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΘΩΝ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΘΗ…!!!

Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΩΝ ΘΕΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΗΚΤΑ ΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΕΛΙΞΗ…!!!

ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΘΕΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ…

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η “ΘΕΕ..ΕΛ..ΛΥΣΗ” (ΘΕΛΗΣΗ)… Η “Σ..ΥΝ..ΕΣΥ” (ΣΥΝΕΣΗ)… ΚΑΙ ΤΟ “ΦΩΣ” ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ…!!!

 

ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ…!!!

 

Μοιράσου το άρθρο

Facebook
Twitter
Telegram
Email
Print
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Περισσότερα
Άρθρα